Bemutatkozás

Tóth Imre egyszerű ember, eredeti szakmáját tekintve központi fűtés és csőhálózat szerelő.

Egy mátrai faluban, Bükkszentjárólapon született, ahol két évig hangyák nevelték. Későbbi gyermekkorát hideg- és melegburkolók közt töltötte, innen érdeklődése a melegvíz továbbításának misztikus művészete iránt. Szakmája nagymestereként olyan beruházások dicsérik keze munkáját, mint például a hajdúnánási Özv. Pankotai Béláné etage fűtésének kialakítása, és nevéhez fűződik Magyarország első látványfűtésszereldéjének megnyitása, ahol élőben nézhetnek bele az ívfénybe, az arra fogékonyak.

Az első nem zuglói látogatócsoport a Tóth Imre Látványfűtésszereldében

Munkája mellett szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik. Autodidakta módon elsajátította a doromb használatát, hatodik lett egy helyi Antonio Banderas hasonmásversenyen, Erdélyben pedig ősi japán népi siratók után kutatott évekig. Az elmúlt időszakban főleg ufókat rabolt el és titkos, sikeres kísérleteket végeztett rajtuk. Mellette 8 gyönyörű és okos gyermeket szült és nevelt fel. Jelenleg Debrecenben, a lehetőségek városában él.

Tóth Imre régóta (már több,mint egy hónapja) szeretne bekapcsolódni Zugló politikai életébe, mióta tudomására jutott, hogy valós lakossági igény van rá, illetve hogy az önkormányzati képviselőség olyan munka, ahonnan csak egy év után rúgják ki az embert, ha nem jár be dolgozni. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt meglátta Tóth Imrében a lehetőséget, az akaratot és az elszántságot, így 2017 tavaszán elindította a politikusi pályán. Zuglói jelölését komoly felkészítés előzte meg, részt vett a KétfarkúKutya Párt kajmán- szigeteki politikusképzőjén, ahol megismerte a modern politizálás minden csínját-bínját. Sikeres vizsgát tett lakosságkezelésből, elsajátította a szemrebbenés nélküli hazudozás készségét és az offshore számlanyitás alapjait, valamint azt is megtanulta, hogyan kell beparkolni keresztbe, a rokkantaknak fenntartott helyekre és hogyan ne válaszoljon az újságírói kérdésekre.

Tóth Imre sosem járt Zuglóban és legfontosabb választási ígérete szerint nem is megy Zuglóba, ha megválasztják. „Az emberek nem szeretik a politikusokat, joggal, ezért hajlandó vagyok megígérni, hogy az engem megválasztó polgárok soha nem fognak velem találkozni Zuglóban, így sikeresen képviselhetem a zuglóiak érdekeit!” – nyilatkozta a Kétfarkú Kutya Párt független lapjában, a Központi Újságban megjelent interjúban. „Ha nem vagyok ott, akkor nem okozok kárt” Fontosnak tartja hogy Zugló valódi problémáira reagáljon, ezért megválasztása után a Hungária körutat a föld alá vezeti és megszünteti a vasút okozta zajt. A vonatok átszállítására több megoldást is kidolgozott az MKKP: zajvédő plafonnal fednék le a városrészt vagy helikopterek emelik át a szerelvényeket Zugló felett, de a kötöttpályás teleport is épülhet. Kezelni kívánja a számtalan félbehagyott építkezés problémáját is. A Mogyoródi út-Zászlós utca sarkán már meg is ígérte a beruházás folytatását, a rengeteg további foghíjtelket főleg amalgámmal tervezi betömni. Zugló saját csillagképet is kap majd a déli féltekén, ami ugyan Zuglóból épp nem látható, de streameléssel meg lehet oldani, hogy a helyiek is gyönyörködhessenek a nagy Z betűt formáló csillagegyüttesben.

Tóth Imre szereti az állatokat és az embereket, kampánycsapata egészen a választásokig fákat és virágokat ültet a választókerületben. Szavazzon Tóth Imrére, nem olyan gáz!

 

 

Interjú Tóth Imrével

Központi Újság: Úgy tudom, hogy elhúzódott a részvétele egy Kajmán-szigeteki politkusképző tréningen. Nehéz volt levetkőzni – ha fogalmazhatok így – a korábbi Tóthimreséget és a vele járó keresetlen egyszerűséget, becsületet, azt, hogy ön végső soron csak egy közülünk?

Tóth Imre: Köszönöm kérdését. Először elég nehéz volt levetkőzni a Kajmán-szigeteken, mert nem nagyon vannak kabinok, és kissé szégyellős is vagyok. A Tóthimreséggel meg nem tudok mit kezdeni, mert az én magam volnék, abból meg hogy vetkőzzek ki? Ugye?

K. Ú. Valóban, buta kérdés volt. Egyébként a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fedezte fel önben az eddig rejtőző államférfiúi képességeket, vagy ön ajánlotta fel szolgálatait a legnépszerűbb honi politikai formációnak?

Tóth Imre: Végül is a párt keresett meg, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem engem akartak először, hanem valami Bruti nevű humoristát, csak ő drágán vállalta volna. Én meg épp akkor szereltem a fűtést Kovács pártelnök úr hortobágyi vadászkastélyában. Így jutottak el hozzám. Azt kell mondanom, hogy találkoztak az igények, mert szívesen megyek, ha hívnak. Szerelőként is ez volt a szlogenem: „Hívjatok, oszt megyek!”

K. Ú.: Igen, már épp rá akartam térni, hogy az ön eredeti szakmája fűtésszerelő. Feltételezem, politikusként hasznosítja majd a versenyszférában szerzett töménytelen tapasztalatát. Hogy érzi: politikustársainál jobban megérti majd a kisembereket, jobban átlátja a magyar hétköznapok búját-baját?

Tóth Imre: Természetesen sok előnyt rejteget, ha valaki olyan formátumú ember, mint én. Tudok azonosulni a keményen dolgozó kisemberekkel, ha valós lakossági igény merülne fel rám. Aztán, hogy ez számlával vagy számla nélkül történik, azt odabízom. Mindent meg lehet oldani okosba’.

brutinyaral1Itt a politikus képző egy óráját láthatjuk: “Hogyan szerezné vissza Magyarország aranytartalékát”

K. Ú.: Tősgyökeres debreceni lakosként mit ígér Zuglónak az időközi önkormányzati választáson?

Tóth Imre: A magam részéről meg tudom ígérni, hogy saját csillagképet kap Zugló. Egyelőre csak a déli féltekén találtunk szabad helyet, szóval ez Zuglóról pont nem látható, de majd streameljük a nagy Z betűt formáló csillagegyüttest. Egyébként nagyon fontosnak tartom, hogy az ígéretek azok ígéretek is maradjanak! Ahogy azt egy ismert politikus mondta: „Ígérd meg, amit meg kell ígérned, aztán meg… majd lesz valahogy”.

K. Ú.: Hol találja meg Tóth Imrét az egyszeri zuglói polgár, ha kérdése akad a körzetet érintő tervekkel kapcsolatban?

Tóth Imre: Erre egy szóval tudnék válaszolni: sehol. Ez viszont tudatos, mivel az a jelmondatunk is, hogy: „Ha nem vagyok ott, akkor nem okozok kárt”. Már azon kívül, hogy képviselő vagyok, mert azzal ugye nincs mit kezdeni. Persze, ha lesz olyan elvetemült zuglói, aki mindenképpen találkozni akar velem, akkor azért van megoldás. Készül egy Tóth Imre szobor, amit Zuglóban állítanak fel. A szobor hasában lesz egy nyílás, oda lehet bedobálni a hozzám intézett kérdéseket, észrevételeket.

K. Ú.: Felkészült a politikusléttel járó országos hírnévre, a média nonsztop érdeklődésére, a rajongókra? Hiszen mégiscsak az ismeretlenség homályából lép most ki a reflektorfénybe.

Tóth Imre: Természetesen kaptam erre is kiképzést Kajmánba’, és sikeres vizsgát is tettem lakosságkezelésből, de nyilván erre a nagy érdeklődésre nehéz pár hét alatt felkészülni. Ráadásul leginkább arra összpontosítottunk, hogyan meneküljek el az újságírók és a riporterek elöl.

K.Ú.: Milyen tantárgyakat oktattak még? Melyik volt a legnehezebb?

Tóth Imre: Számtalan tantárgy volt, olyanok, mint pl. a Korrupció átültetése a hétköznapokba; Hogyan ne válaszoljunk az újságírói kérdésekre; Az offshore számlanyitás alapjai.
Sajnos két tantárgyból pótvizsgáznom kellett, a szemrebbenés nélküli hazudozás csak szemrebbenéssel ment, illetve nem tudtam elsőre beparkolni keresztbe, a rokkantaknak fenntartott helyekre, szóval van még hová fejlődni.

brutinyaral2
Tóth Imre Kajmánba’ készül a választásra