Kampány

Mostanra eltűnt a szemét a körzetből – Egy szeméthegyre még azért futotta belőle.

Nem gondoltam volna, hogy sikerül eltüntetni a szemetet ebből a körzetből, ahol most indulunk a választáson. De két hét alatt sikerült.

Szóval ez a Hungária körút – Kerepesi út – Róna utca – Egressy út négyszög, ahol halmokban állt még mindenhol a szemét egy hónapja.

Nyilván teljesen reménytelennek tűnt, hogy összeszedjünk ennyit, de azért gondoltuk, érdemes elkezdeni pörögni rajta.

Először meghirdettük, hogy felújítunk egy szeméthalmot. Ezt a felújítás reggelén elvitte az önkormányzat. De csak ezt.

Úgy hogy felújítottunk egy 100 méterrel odébbit. Amit két nap múlva elszállított az önkormányzat. De csak azt.

Ezek után viszonylag nyilvánvalóvá vált, hogy ha valamelyik szeméttel elkezdünk csinálni valamit, akkor azt elszállítják.

Úgy hogy ezen felbuzdulva, meghirdettük, hogy összehordjuk egy nagy heggyé a körzet szemetét.

Földikutya rezervátum

Kimenekítettük a határról a földikutyákat. De aztán nem tudtuk hova tenni őket, úgyhogy létrehoztunk nekik egy rezervátumot Zuglóban. A várható gazdasági haszon jelentős! 

Római kori vízvezetéket találtunk Zuglóban

Komoly régészeti értékkel bíró leletre bukkantunk a Gizella utcában. Ez a III. században épült vízvezeték élő emlékként köti össze a múltat és a jövőt. Ékes példája annak, hogy a fejlődés soha nem állhat meg. A zuglói felfedezésről itt olvashatsz.

Újabb politikai ültetések Zuglóban

Folytatjuk az ültetéseket Zugló 3.számú választókerületében is! A kampányfák után most 67,8 pozsgás növényt telepítettek speciális egységeink a környék kerek és hosszúkás virágládáiba. Éljen Tóth Imre!

A virágtartók állagmegőrzéséről is gondoskodtunk

A duda hangját elnyelni képes pozsgások mellett több érv szólt, például nagyon ritkák, így turisztikai értékük rendkívül magas. Emellett a helyiek is kifejezetten kedvelik ezt a pajkos kis túlélőt!

A növényeket ezúttal is kertészeti szakemberek és politikai tanácsadók jelenlétében, Tóth Imre nélkül adtuk át a lakosságnak.

Az akciósorozattól független reprezentatív felmérés eredményei 

Mobil kampányfák

Kihelyeztük az MKKP mobil kampányfáit. Ezek természetesen csak a szavazásig maradnak. Aztán majd mindig visszük őket oda, ahol éppen elindulunk egy választáson.

Plakátozás

Folytattuk az értékesítést

Itt.