Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves polgárok!

Azért gyűltünk ma itt egybe, mert végre mi magunk is megtapasztalhatjuk hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a választóiért dolgozik, azokért a választóinkért, akiknek 100%-a ránk szavaz. Újabb bizonyítékát adjuk ma, hogy nem pusztába kiáltott szó, hanem mindennapos valósággá vált, miszerint 93% hogy nem fogunk hazudni. Mert megkomolyodtunk – ha már minden más párt vicces lett…

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tóth Imrét ünnepljük ma. Tóth Imrét, aki mindent a választókért tesz. Tóth Imrét, aki még azt az áldozatot is meghozza zuglói választóiért, hogy nem megy be a kerületbe tudván, hogy csak kárt okozna! Személye fényes bizonyítéka és biztosítéka annak, hogy a legmegfelelőbb választás a Magyar Kétfarkú Kutyapárt.
Pécsnek fontos, hogy Tóth Imre tudja: itt is szeretik bíznak benne és várják, hogy ne jöjjön!
Alapelvünk, a pártfegyelem is azt diktálja: ha most a párt Tóth Imrének kampányol, akkor Pécs is!
Nagy örömmel állunk itt tehát, mert tudjuk, hogy a jövőnk elkezdődött és megállíthatatlanul dübörög az általános, országos korrupció megteremtése felé. Nekünk fontos, hogy mindenki kapjon pénzt! Fontos, hogy a korrupció mindenki számára elérhető legyen, mindenki lehessen alanyi jogon oligarcha! Tóth Imre emberi nagysága pedig garancia erre a fontos programpontra, Zuglóban már elindult az országos program!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Képviselő Úr nagyszabású programjához az is hozzátartozik, hogy semmit – ezt mindenképpen kiemelem – semmit sem visz Zuglóba! Nyilván fontos viszont, hogy sok mindent elvigyen onnan. Így mi is számítunk rá, hogy nem csak a debreceni Nagyerdőbe, hanem Pécsre is küld majd néhány fát a zuglói polgárok által méltán utált és megunt Ligetből. Megkezdtük az előkészületeket, hogy a hátam mögött látható gyönyörű parkban helyet biztosítsunk a nemkívánatos fáknak.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Az ellen is aktív, éberek kell legyünk! Nyújork megkért minket, hogy ne használjuk a Centrál Park nevet, de ezt a kérést több okból sem értjük.
Egyrészt sehol sem találjuk a térképen Nyújorkot – persze arra azonnal rájöttünk, hogy hiába is rejtegetik: városuk neve elárulja, hogy ork érdekek mozgatják a szálakat a – másrészt nem értjük hogy lehet, hogy a kérés nem pártunk központi irodájába érkezett és nincs rajta koalíciós partnerünk a Szíriuszi Antidemokratikus Front ellenjegyzése, akik készek beavatkozni a jelöltünk mellett, akik várják válaszunkat és ha az nem érkezik meg még szavazni is megpróbálnak rá otthon, Zuglóban és Debrecenben. Pécs pedig bizonytalan, hogy megértették-e a szövetségeseink az előrehozott választás lényegét, ezért nem kockáztat egy galaktikus támadást. Nem véletlen tehát, hogy a szíriusziakkal jó kapcsolatot ápoló Tóth Imre a mi példaképünk.
Harmadrészt nem engedünk a rosszakarók csábításának! Mi merünk nagyok lenni! Mit nekünk a nemlétező Nyújork?! Nyilván a Ganümédeszi Szabadelit keze van a dologban, aki így igyekszik hatalmat szerezni a hátterek felett! De mi a közterekre tekintünk a hátterek helyett, ezért meg is hirdettük a Köztérhatalom Megszerzésének Programját és célul tűzzük ki, hogy Pécs legyen az Ezer Centrál Park városa!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ennek első lépése ez a mai felemelő esemény.
Örömmel adjuk át ma a Tóth Imre Centrál Park gyönyörű és méltán híres objektumát, és ígérjük: lesz még szeretett városunkban Centrál Park, sőt Isten segedelmével még több Centrál Park is! Magasházunk már nincs? Tisztelt Hölgyeim és Uraim, ez igaz. Van viszont helyette alacsony parkunk és ígérjük, hogy még több parkunk lesz. Sőt – ha megengednek egy kis kitérőt: a parképítés mellett mi monumentális kórház és iskolaépítésekből fogjuk magunkat hülyére lopni.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Örüljünk ma együtt. Örüljünk, és ünnepeljünk Tóth Imre Képviselő Úrral! Hajrá Mogyorország, hajrá mogyorók!